Piackutatás

Piackutatás

A Publicus Intézet az üzleti szféra szereplőinek – tevékenységük eredményesebbé tétele érdekében – teljeskörű piac-, marketing- és közvéleménykutatási csomagot kínál, mind a többi vállalattal (B2B), mind a fogyasztókkal való (B2C) kapcsolatok fejlesztésére. Ügyfeleinknekszámos iparágban végzünk munkaügyi kutatásokat is. A Publicus Intézet a társadalmi felelősségvállalásban (CSR) élenjáró vállalatoknak a lehetséges fejlesztési irányok elemzésével, valamint egy-egy program teljes monitoringjával is segítséget tud nyújtani.

Legyen szó bármilyen ágazatban működő piaci szereplő bármilyen kutatási igényéről, az alábbiakat ígérhetjük:

1. A megrendeléshez sohasem viszonyulunk rutinfeladatként, minden munkára egyedi feltételekkel rendelkező, önálló igényként tekintünk.

2. A megrendelő kijelölt képviselőjével folyamatosan kommunikálunk, a kutatás minden fázisában szem előtt tartjuk, hogy munkánk érthető és átlátható legyen.

3. A rendelkezésre álló kutatási módszerek közül az igényeknek legmegfelelőbbet (vagy a legmegfelelőbb kombinációt) választjuk ki.

4. Különös figyelmet fordítunk a kutatás minőségére, a kutatási terv elkészítésétől kezdve, az adatfelvételen és az elemzésen át, egészen a prezentációig.

5. Összességében arra törekszünk, hogy egy megbízható és pontos eszköz szerepét töltsük be a megbízó kezében annak érdekében, hogy felmerülő problémáira megtalálja a megoldást.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, ajánlatkérésére rövidesen reagálunk.