Kapcsolat

Pulai András, ügyvezető, stratégiai igazgató. Európa-tanulmányokat és nemzetközi kapcsolatokat tanult MagyarországonAusztriában és Londonban. Korábban több – hazai és külföldi – kutató és kormányzati intézményben dolgozott mint vezető kutató, elemző. Fő céljának tartja, hogy a külföldön tapasztalható komplex szemléletet, módszereket és aktuális trendeket itthon is alkalmazva, kiemelkedő tudással és képességekkel rendelkező munkatársak segítségével egy olyan innovatív kutató intézetet vezessen, amely minőségi szolgáltatásaival kiemelkedik a magyar piacon.

Kálló Dániel, elemző. Korábban a diákparlament szóvivője, és EU ifjúsági delegált, aki a politológiából és nemzetközi tanulmányokból szerzett diplomát az Angliai Warwick egyetemen.

Munkatársaink immár több mint 15 éve készséggel állnak rendelkezésére, amennyiben kérdése merülne fel a honlapunkon található információkkal kapcsolatban. Amennyiben cégünk tevékenysége felkeltette érdeklődését, várjuk szíves megkeresését, készek vagyunk személyesen, akár egy prezentáció keretében részletesebben ismertetni az Ön igényeinek megfelelő kutatás lehetőségeket – többek között a havi rendszerességgel induló Publicus Omnibuszt, és a Publicus Budapest Omnibuszt is.

Lépjen velünk kapcsolatba: info@publicus.hu