Adatvédelem

Jogi nyilatkozat, adatvédelem

A Publicus Intézet a munkája során birtokába került személyes és vállalati adatokat a szigorúan bizalmasan, és a GDPR elvenek, adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunknak (PDF, új ablak) megfelelően, a vonatkozó jogszabályok és ajánlások figyelembevételével, bizalmasan kezeli, és azokat harmadik személynek – törvényben meghatározott eseteken kívül – csak az egyén, illetve a Megbízó előzetes írásbeli hozzájárulásával szolgáltatja ki. A Publicus Intézet a részére feldolgozásra átadott adatokat nem adja tovább, és csakis arra a célra használja fel, amire azt a rendelkezésére bocsátották.

publicus.hu weblap és annak teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll és a Publicus Intézet kizárólagos tulajdona. A weblap tartalmát a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül csak a forrás pontos megjelölésével lehet felhasználni.

A Publicus Intézet minden tőle telhetőt és elvárhatót megtesz oldalai hibátlan és folyamatos működéséért, valamint az azokon található információk pontosságáért, azonban semmilyen felelősséget nem vállal a felhasználásukból, illetve az oldal nem megfelelő működésből származó károkért. A Publicus Intézet nem tartozik továbbá felelősséggel a weboldaláról elérhető, külső oldalak tartalmáért, eljárásaiért, adatkezelési elveiért, illetve az átklikkelésből keletkező esetleges károkért.