Eljött ez a pillanat is, 15 éves lett a Publicus Intézet!

15 éve kezdtük el a gondolkodást arról, hogy lehet a közvéleménykutatást szakmailag megalapozottan, ám mégis máshogy készíteni.

Miben máshogy? Releváns témák feldolgozásával, nem félve a forró ügyektől, az alapból száraz számok világát közérthetően prezentálva, látványosan ábrázolva, a megkérdezettek és nem a tudósok nyelvén beszélve.

Publicus Intézet 15 éves
Publicus Intézet 15 éves

Az elmúlt 15 évben sok-sok sikerünk volt. Olyan, amikor eredményeink hatására az országot, egy-egy városban élők mindennapjait jobbá tevő döntések születtek. Amikor megállapításainkkal sokak számára jobban megismerhetővé tettük a hazai társadalmi folyamatokat. Vagy, amikor egy adott helyzetet pontosan felmérve sokan jó döntéseket tudtak hozni.

Ezek a sikerek egy dologra sarkallnak minket, hogy továbbra is figyeljük a szűk, és távoli világunk rezdüléseit, és ezáltal napról-napra tovább csiszoljuk a módszereinket, tudásunkat. Köszönjük mindenkinek, hogy figyelmével, hogy észrevételeivel jobbá teszi a munkánkat, mert így mi is jobban tudjuk azt végezni.

Hiszen célunk változatlan: számunkra az a fontos, hogy segíteni tudjuk a körülöttünk lévő világot abban, hogy jobban működjön. Legyenek azok vállalkozások, kis helyi közösségek, vagy a nemzet egésze.

Megyünk tovább! Továbbgondoljuk!