Küldetés

Továbbgondoljuk!

Immár több mint 15 éve minden kutatási igényre egyediként tekintünk. Fontosnak tartjuk, hogy a kutatás sosem válhat rutinná abban az értelemben, hogy veszítsen az egyes megrendelő igényeinek megfelelő, egyénre szabott jellegén. Partnereink számára már nem újdonság, a jobb ár-érték arányon túl minket az különböztet meg leginkább a “nagy” kutatóintézetektől, hogy ebből nem engedünk. Győződjön meg róla Ön is személyesen, vagy árajánlatunk  útján!

Legyen szó bármilyen ágazatban működő szereplő bármilyen kutatási igényéről, az alábbiakat ígérhetjük:

1. A megrendeléshez sohasem viszonyulunk rutinfeladatként, minden munkára egyedi feltételekkel rendelkező, önálló igényként tekintünk.
2. A megrendelő kijelölt képviselőjével folyamatosan kommunikálunk, a kutatás minden fázisában szem előtt tartjuk, hogy munkánk érthető és átlátható legyen.
3. A rendelkezésre álló kutatási módszerek közül az igényeknek legmegfelelőbbet (vagy a legmegfelelőbb kombinációt) választjuk ki.
4. Különös figyelmet fordítunk a kutatás minőségére, a kutatási terv elkészítésétől kezdve, az adatfelvételen és az elemzésen át, egészen a prezentációig.
5. Összességében arra törekszünk, hogy egy megbízható és pontos eszköz szerepét töltsük be a megbízó kezében annak érdekében, hogy felmerülő problémáira megtalálja a megoldást.